Nye Curious Cosmic

Nå er siste tilskudd til Curious Collection – Curious Cosmic – på plass hos Map. Curious Cosmic har matt, metallisk overflate. Baksiden er hvit med meget gode trykkegenskaper, hevder Map Norge.
Curious Cosmic leveres i åtte  farger. Disse fargene er valgt ut i samarbeid med  trendguru Li Edelkoort. Curious Cosmic produseres i 360 g og skal egne seg til luksuriøs emballasje, elegante omslag og invitasjoner. Kvaliteten er FSC-sertifisert, informerer Map.

I fjor ble Curious Collection fornyet med 27 nye fargetoner for Curious Metallics og Curious Translucents. Målet med dette var å forsterke det kreative imaget slik at Curious Collection er den fortrukne papirkvaliteten blant designere, forteller Map Norge.Curious cosmic

Ønsker du mer informasjon om Curious Collection, gå inn på www.mapnorge.no under ”Produkter og tjenester” og deretter ”Design- og farget papir”.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: