Nye Curious Cosmic

Nå er siste tilskudd til Curious Collection – Curious Cosmic – på plass hos Map. Curious Cosmic har matt, metallisk overflate. Baksiden er hvit med meget gode trykkegenskaper, hevder Map Norge.
Curious Cosmic leveres i åtte  farger. Disse fargene er valgt ut i samarbeid med  trendguru Li Edelkoort. Curious Cosmic produseres i 360 g og skal egne seg til luksuriøs emballasje, elegante omslag og invitasjoner. Kvaliteten er FSC-sertifisert, informerer Map.

I fjor ble Curious Collection fornyet med 27 nye fargetoner for Curious Metallics og Curious Translucents. Målet med dette var å forsterke det kreative imaget slik at Curious Collection er den fortrukne papirkvaliteten blant designere, forteller Map Norge.Curious cosmic

Ønsker du mer informasjon om Curious Collection, gå inn på www.mapnorge.no under ”Produkter og tjenester” og deretter ”Design- og farget papir”.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: