Korteste vei mellom to datamaskiner…

De fleste tenker «komplisert nettverk» når de skal koble to datamaskiner sammen.
Nå kan to datamaskiner kobles sammen med en enkel løsning, nemlig Sandberg USB to USB Share Link: Løsningen har en USB i hver ende som settes inn i to datamaskiner.
Den ene USB-en er større enn den andre fordi den rommer all elektronikken som håndterer datatrafikken. En elegant og funksjonell løsning. Det medfølgende programmet «Go Suite» gjør det enkelt å flytte data mellom maskiner, dele optiske drivere, få internettforbindelsen fra den ene maskinen tilgjengelig for begge to og å synkronisere email og data (gjelder brukere av Microsoft Outlook).
Filer mellom to maskiner kjører på 480 Mbit per sekund, nesten 5 ganger raskere enn vanlig kabel-nettverk. Sandberg Sandberg USB to USB Share Link er kompatibel med Windows XP, Windows Vista og Windows 7.
Sandbergnyhet nettDu finner mer informasjon på www.sandberg.it.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: