Korteste vei mellom to datamaskiner…

De fleste tenker «komplisert nettverk» når de skal koble to datamaskiner sammen.
Nå kan to datamaskiner kobles sammen med en enkel løsning, nemlig Sandberg USB to USB Share Link: Løsningen har en USB i hver ende som settes inn i to datamaskiner.
Den ene USB-en er større enn den andre fordi den rommer all elektronikken som håndterer datatrafikken. En elegant og funksjonell løsning. Det medfølgende programmet «Go Suite» gjør det enkelt å flytte data mellom maskiner, dele optiske drivere, få internettforbindelsen fra den ene maskinen tilgjengelig for begge to og å synkronisere email og data (gjelder brukere av Microsoft Outlook).
Filer mellom to maskiner kjører på 480 Mbit per sekund, nesten 5 ganger raskere enn vanlig kabel-nettverk. Sandberg Sandberg USB to USB Share Link er kompatibel med Windows XP, Windows Vista og Windows 7.
Sandbergnyhet nettDu finner mer informasjon på www.sandberg.it.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: