Océ forventer flere utfordringer

Océ hadde et nettotap på 23 millioner euro i fjerde kvartal i fjor, og selskapets konsernsjef Rokus van Iperen tror at også dette året vil by på utfordringer for digitaltrykkmarkedet. Storformatdivisjonen fikk redusert sin omsetning med 17 prosent i dette kvartalet. Et lite lyspunkt er det likevel av Océ økte omsetningen av sine digitale fargepresser, fra 28 prosent i tredje kvartal til 34 prosent i fjerde kvartal. I øyeblikket fokuserer Océ på kostnadsbesparelser, samtidig som de forbereder arbeidet med Canon-fusjonen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: