JMS Mediasystem overtar Naper

I går kunne lokalavisa Varden fortelle at svenske JMS mediasystem overtar Naper (i Kragerø) som ble slått konkurs i forrige uke. Det forventes at den nye eieren vil beholde  inntil 20 ansatte.
Det var i går  bostyret aksepterte budet på det konkursrammede trykkeriet, men i følge Varden er beløpet ikke kjent. Klubbleder Ingolfur Sigurdsson er selvsagt svært tilfreds med løsningen, og sier til Varden at han venter at trykkeriet snart vil starte igjen og at han føler at de nye eierne vil satse på Kragerø-bedriften.
Sigurdsson berømmer også Napers lojale kunder overfor Varden, men sier også at han er betenkt over at daglig leder  skiftet arbeidssted så raskt. Aarrestad skal i følge Varden nå være tilknyttet Aller Trykk.

Både Aktietrykkeriet og Ålgård offset skal ha vært interessert i å overta Naper, forteller Varden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: