JMS Mediasystem overtar Naper

I går kunne lokalavisa Varden fortelle at svenske JMS mediasystem overtar Naper (i Kragerø) som ble slått konkurs i forrige uke. Det forventes at den nye eieren vil beholde  inntil 20 ansatte.
Det var i går  bostyret aksepterte budet på det konkursrammede trykkeriet, men i følge Varden er beløpet ikke kjent. Klubbleder Ingolfur Sigurdsson er selvsagt svært tilfreds med løsningen, og sier til Varden at han venter at trykkeriet snart vil starte igjen og at han føler at de nye eierne vil satse på Kragerø-bedriften.
Sigurdsson berømmer også Napers lojale kunder overfor Varden, men sier også at han er betenkt over at daglig leder  skiftet arbeidssted så raskt. Aarrestad skal i følge Varden nå være tilknyttet Aller Trykk.

Både Aktietrykkeriet og Ålgård offset skal ha vært interessert i å overta Naper, forteller Varden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: