Mimakis skrivebordsmodell med UV-LED

Mimaki UJF-3042 er en ny bordmodellskriver for produksjon av kort, navneskilt, etiketter og småemballasje. Den benytter UV-LED-teknologi og kan skrive med dekkhvitt. Ifølge selskapet benytter modellen teknologi som tidligere er utviklet for storformatområdet, blant annet UV-LED-teknologien for herding av fargen. I tillegg gir bruken av LED-teknologi lavere energiforbruk. Maksimal oppløsning er 1440 x 1200 dpi. Mimakis nye skriver kommer for salg i februar i år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: