Mimakis skrivebordsmodell med UV-LED

Mimaki UJF-3042 er en ny bordmodellskriver for produksjon av kort, navneskilt, etiketter og småemballasje. Den benytter UV-LED-teknologi og kan skrive med dekkhvitt. Ifølge selskapet benytter modellen teknologi som tidligere er utviklet for storformatområdet, blant annet UV-LED-teknologien for herding av fargen. I tillegg gir bruken av LED-teknologi lavere energiforbruk. Maksimal oppløsning er 1440 x 1200 dpi. Mimakis nye skriver kommer for salg i februar i år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: