Kundetreff med Konica Minolta

Det var representanter for omkring 40 firmaer fra hele landet som hadde takket ja til invitasjonen fra Konica Minolta om et heldags «Print Production Forum» på SAS Radisson Gardermoen. Gjestene ble ønsket velkommen av direktør Leif Lippestad, de ble tMichael Mølbæk Konica Matt med inn i trykkeriets fremtid av AGIs Peter Ollén, mens Anders Erikson fra VBS forklarte hva som er viktig for å lykkes med Web-til-trykk-løninger.

Størst forventning var det nok likevel knyttet til den danske direktør Michael Mølbæks gjennomgang av selskapets planer for årets Ipex, der Konica Minolta, i tillegg til å vise hele sin maskinportefølje for så vel sorthvitt som farger, bebuder en lansering for mellommarkedet, nemlig en ny fargemaskin med kodenavnet «Renoir». «Renoir» kommer til å konkurrere både med Canon Imagepress c7000 og Xerox Docucolor 8002/8000. Maskinen kan kjøre inntil 300 gram på full hastighet og levere 80 sider per minutt.

Maskinen kjører med 3. generasjons Simitri-toner, den har densitetskontroll og er utstyrt med en ny funksjon som skal sørge for at papiret blir helt slett i utlegget, en såkalt hybrid decurling-funksjon som vil si at papiret fuktes og tørres før utlegget.

Gjestene fikk også en solid gjennomgang av filbehandling og ICC-profiler, fra Anne Holøien, IGM.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: