Kundetreff med Konica Minolta

Det var representanter for omkring 40 firmaer fra hele landet som hadde takket ja til invitasjonen fra Konica Minolta om et heldags «Print Production Forum» på SAS Radisson Gardermoen. Gjestene ble ønsket velkommen av direktør Leif Lippestad, de ble tMichael Mølbæk Konica Matt med inn i trykkeriets fremtid av AGIs Peter Ollén, mens Anders Erikson fra VBS forklarte hva som er viktig for å lykkes med Web-til-trykk-løninger.

Størst forventning var det nok likevel knyttet til den danske direktør Michael Mølbæks gjennomgang av selskapets planer for årets Ipex, der Konica Minolta, i tillegg til å vise hele sin maskinportefølje for så vel sorthvitt som farger, bebuder en lansering for mellommarkedet, nemlig en ny fargemaskin med kodenavnet «Renoir». «Renoir» kommer til å konkurrere både med Canon Imagepress c7000 og Xerox Docucolor 8002/8000. Maskinen kan kjøre inntil 300 gram på full hastighet og levere 80 sider per minutt.

Maskinen kjører med 3. generasjons Simitri-toner, den har densitetskontroll og er utstyrt med en ny funksjon som skal sørge for at papiret blir helt slett i utlegget, en såkalt hybrid decurling-funksjon som vil si at papiret fuktes og tørres før utlegget.

Gjestene fikk også en solid gjennomgang av filbehandling og ICC-profiler, fra Anne Holøien, IGM.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: