Mer enn tusen Imagepress-kunder

PUBLISERT: 2 mars 2010
OPPDATERT: 21 mars

imagepress_web-128x100

Canon viste sin imagePRESS-serie for første gang på Ipex for fire år siden. Så slet de litt med leveringssituasjonen, men deretter har det gått riktig vei. Nå melder Canon at mer enn 1000 europeiske bedrifter har tatt produksjonsmaskiner av typen Canon imagePRESS i bruk. Bare salget av imagePRESS C1+ alene har passert tusen eksemplarer i sitt første salgsår. Canon melder også om positiv respons på lanseringen av tre sort/hvitt-modeller i serien. Den nylanserte imageRUNNER ADVANCE PRO har også vært en stor suksess med over 250 installasjoner i løpet av de seks første salgsukene.

Canon forteller videre at introduksjonen av nye imageRUNNER ADVANCE C9060 og C9070 PRO-modellene høsten 2009, såkalte light production-løsninger, av mange kunder oppleves som en prismessig gunstig måte å bevege seg inn i digitaltrykkens verden. I løpet av de seks første ukene etter lanseringen var allerede 250 installasjoner på plass, og forespørselen skal fremdeles være stor.

– Vi lanserer produkter som svarer på de reelle utfordringene våre kunder står ovenfor. 2008 og 2009 har vært utfordrende år for våre kunder, men det er tydelig at de forstår at de må videreutvikle seg for å sikre overlevelse og vekst. I vanskelige tider har de henvendt seg til Canon, ikke bare for teknologiske løsninger på deres forretningsproblemer, men også for veiledning og råd om hvordan de kan ta deres forretninger i nye retninger. Dette vil fortsatt være fokus for vårt samarbeid med våre kunder i 2010, sier Vidar Vorpenes, markedssjef i Canon Norge.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi