Bedre tall for Bong Ljungdahl

I sin årlige rapport forteller Bong Ljungdahl at de nådde et overskudd før skatt på 20 millioner svenske kroner for fjerde kvartal i fjor. Driftsresultatet ble 31 millioner kroner (20). Selskapet opplyser at nettoresultatet økte til 17 millioner svenske kroner fra en omsetning på 513 millioner svenske kroner.

– Salget økte i fjerde kvartal, og innsparingene vi iverksatte i fjor vår påvirket kostnadssiden positivt, uttaler Bong konsernsjef Anders Davidsson. Til sammen ga dette en sterk avslutning på fjoråret. Arbeidet med å frigjøre driftskapital fortsatte også, noe som bidro til en svært god kontantstrøm for året sett under ett.

I løpet av fjerde kvartal stabiliserte volumet seg sammenlignet med 2008. I kombinasjon med konsernets tiltak for å justere kostnadene, bidro dette til en forbedring i driftsresultatet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: