Bedre tall for Bong Ljungdahl

I sin årlige rapport forteller Bong Ljungdahl at de nådde et overskudd før skatt på 20 millioner svenske kroner for fjerde kvartal i fjor. Driftsresultatet ble 31 millioner kroner (20). Selskapet opplyser at nettoresultatet økte til 17 millioner svenske kroner fra en omsetning på 513 millioner svenske kroner.

– Salget økte i fjerde kvartal, og innsparingene vi iverksatte i fjor vår påvirket kostnadssiden positivt, uttaler Bong konsernsjef Anders Davidsson. Til sammen ga dette en sterk avslutning på fjoråret. Arbeidet med å frigjøre driftskapital fortsatte også, noe som bidro til en svært god kontantstrøm for året sett under ett.

I løpet av fjerde kvartal stabiliserte volumet seg sammenlignet med 2008. I kombinasjon med konsernets tiltak for å justere kostnadene, bidro dette til en forbedring i driftsresultatet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *