Bedre tall for Bong Ljungdahl

I sin årlige rapport forteller Bong Ljungdahl at de nådde et overskudd før skatt på 20 millioner svenske kroner for fjerde kvartal i fjor. Driftsresultatet ble 31 millioner kroner (20). Selskapet opplyser at nettoresultatet økte til 17 millioner svenske kroner fra en omsetning på 513 millioner svenske kroner.

– Salget økte i fjerde kvartal, og innsparingene vi iverksatte i fjor vår påvirket kostnadssiden positivt, uttaler Bong konsernsjef Anders Davidsson. Til sammen ga dette en sterk avslutning på fjoråret. Arbeidet med å frigjøre driftskapital fortsatte også, noe som bidro til en svært god kontantstrøm for året sett under ett.

I løpet av fjerde kvartal stabiliserte volumet seg sammenlignet med 2008. I kombinasjon med konsernets tiltak for å justere kostnadene, bidro dette til en forbedring i driftsresultatet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: