Bedre tall for Bong Ljungdahl

PUBLISERT: 3 mars 2010
OPPDATERT: 3 mars

I sin årlige rapport forteller Bong Ljungdahl at de nådde et overskudd før skatt på 20 millioner svenske kroner for fjerde kvartal i fjor. Driftsresultatet ble 31 millioner kroner (20). Selskapet opplyser at nettoresultatet økte til 17 millioner svenske kroner fra en omsetning på 513 millioner svenske kroner.

– Salget økte i fjerde kvartal, og innsparingene vi iverksatte i fjor vår påvirket kostnadssiden positivt, uttaler Bong konsernsjef Anders Davidsson. Til sammen ga dette en sterk avslutning på fjoråret. Arbeidet med å frigjøre driftskapital fortsatte også, noe som bidro til en svært god kontantstrøm for året sett under ett.

I løpet av fjerde kvartal stabiliserte volumet seg sammenlignet med 2008. I kombinasjon med konsernets tiltak for å justere kostnadene, bidro dette til en forbedring i driftsresultatet.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676