Screen velger Schneidler grafiska for Truepress

Screen kunngjør at selskapet har valgt Schneidler Grafiska AB for distribusjon, salg og service av inkjetpressen Truepress JetSX, i Norge, Sverige og Danmark.
Truepress JetSX er verdens første arkmatede inkjetpresse i B2-format. Protoypen ble vist på Drupa, men maskinen får sin premiére på Ipex i mai.
– Screen har et utmerket partnerskap med Schneidler Grafiska, og selskapet er et viktig tillegg til vårt europeiske distribusjonsnettverk, sier Frans Kops, Screens salgssjef for Nord-europa. Han legger til at Truepress Jet SX vil utgjøre et viktig tilskudd til det øvrige utvalget Screen-produkter.
Sjefen for Schneidler Grafiska AS Jesper Skantze sier at han er svært tilfreds med at TruepressJet SX nå snart kommer.
– Screens produktportefølje gjør oss godt utstyrt for å betjene det digitale inkjetmarkedet i Skandinavia, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: