Først med doble Easysert-linjer

easysert_web

Ferag har for første gang installert to Easysert-produksjonslinjer i samme avis. Det er London Free Press i Canada som har tatt dette i bruk, og de to bilagssystemene skal bidra til å øke bilagsvolumene og treffe nye markeder. London Free Press tilbyr sine kunder sonestørrelser fra 50 eksemplarer og oppover. For å håndtere de to linjene optimalt, ble det gjort en del tilpasninger av trykkeriets Line-Master-system.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: