Gratis akrobatikk på onsdag

adobe_web

Førstkommende onsdag arrangerer Adobe gratis Acrobat-kurs i Oslo. Adobes nordiske produktekspert Anne Andreasson (bildet) foretar et 2,5 timers dypdykk i funksjonene i Acrobat 9. Arrangementet er først og fremst beregnet på markedspersonell, sekretærer og andre innenfor økonomi, salg mm. Kanskje har du kunder som burde benytte anledningen til å få mer ut av Acrobat, og kanskje kan det resultere i bedre PDF-filer til trykkeriet. Kurset tar blant annet for seg hvordan man kombinerer ulike filformater til én PDF-fil, og hvordan man kan sikre PDF-dokumenter mot at det foretas endringer i dem. Stedet er Latter på Aker brygge, onsdag 10. mars kl 9.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *