Nytt samarbeid mellom CGS og Océ

Océ og CGS Publishing Technologies har inngått en samarbeidsavtale der Océ utvider sitt tilbud av verktøy fra CGS. Det er spesielt i hybride miljøer, med kombinasjon av offset og digitaltrykk, avtalen vil bli mest tydelig. Her vil Océ nå tilby kundene et 4D fargebehandlingsverktøy, utviklet spesielt for hybride miljøer. – CGS tilbyr løsninger som kan hjelpe kundene våre med utvide og komplettere sine tradisjonelle trykkmiljøer med digital teknologi, uten at de må foreta kompromisser med hensyn til fargekvalitet, uttaler Crit Driessen, Vice President Marketing and Strategy, Océ Production Printing. Ifølge avtalen skal Océ også utvide sin portefølje innenfor programvare og arbeidsflyt med flere av verktøyene i serien CGS Oris. Det gjelder spesielt innenfor fargestyring og skjermprøvetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: