Nytt samarbeid mellom CGS og Océ

Océ og CGS Publishing Technologies har inngått en samarbeidsavtale der Océ utvider sitt tilbud av verktøy fra CGS. Det er spesielt i hybride miljøer, med kombinasjon av offset og digitaltrykk, avtalen vil bli mest tydelig. Her vil Océ nå tilby kundene et 4D fargebehandlingsverktøy, utviklet spesielt for hybride miljøer. – CGS tilbyr løsninger som kan hjelpe kundene våre med utvide og komplettere sine tradisjonelle trykkmiljøer med digital teknologi, uten at de må foreta kompromisser med hensyn til fargekvalitet, uttaler Crit Driessen, Vice President Marketing and Strategy, Océ Production Printing. Ifølge avtalen skal Océ også utvide sin portefølje innenfor programvare og arbeidsflyt med flere av verktøyene i serien CGS Oris. Det gjelder spesielt innenfor fargestyring og skjermprøvetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: