Global lansering fra Epson

epson_stylus_web-128x124

Epson stiller sterkt med produksjonsmaskiner på Ipex 2010. Der blir det også global lansering av selskapets Digital Label Press. Epson etikettpresse benytter micro-piezo-teknologi som muliggjør trykk på et bredt spekter av overflater og materialer. Utskriftshastigheten er fem meter i minuttet i seks farger. Hos Epson vil vi også finne Epson Stylus Pro WT7900 (bildet), egnet for produksjon av emballasjeprøver. Denne modellen benytter UltraChrome HDR, selskapets egenutviklede, vannbaserte hvite blekk med høy densitet. Stylus Pro GS6000 er Epsons alternativ blant eco-solvente skrivere. Den benytter UltraChrome GS og egner seg for både innendørs- og utendørsformål. Epson finner du i hall 10, messe C260.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: