Nordmail as har begjært oppbud

Nordmail i Larvik måtte kaste inn håndkleet tidligere denne uken. Selskapet forteller på sine hjemmesider at de har hatt et par tøffe år i et vanskelig marked. Eierne gikk sist sommer inn med ny kapital i et forsøk på å redde bedrift og arbeidsplasser.Medarbeiderne skal ha bidratt med fleksitid og kostnadskutt, og noen svært viktige oppdrag ble nylig sikret.
Desember og januar ga dessverre tap, samtidig som Nordmail AS tapte store beløp på konkurser hos kunder.

«Styret ser derfor ingen annen mulighet enn å innstille driften, og begjære oppbud», heter det på hjemmesiden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: