Posten beklager…

Ukeslutt og ferske nyheter. Til alle som ennå ikke har mottatt AGIs marsutgave i postkassen kan vi bare viderebringe Postens beklagelser om at tidsskriftene til mange områder er blitt forsinket grunnet institusjonens flytting til Robsrud-terminalen.
En problemstilling mange tidsskriftprodusenter er godt kjent med allerede.
Her er litt å lese mens du venter på papirutgaven!

Vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: