Canon med ny trio storformatskrivere

iPF8300_web-128x85

Canon lanserte nylig de tre storformatmodellene imagePROGRAF iPF8300, iPF6350 og iPF6300. De skal være spesielt egnet for utskrift av profesjonelle fotografier, prøvetrykk og grafisk kunst. Modellene benytter Canons nye pigmenterte blekksystem, noe som skal gi trykk med høyere nøyaktighet og et utvidet fargespekter. De nye maskinene skal også fungere bedre sammen med tredjepartsløsninger. Canon imagePROGRAF iPF8300 er 44-tommer, mens iPF6350 og iPF6300 er på 24-tommer.

Det er Canons egenutviklede pigmenterte blekksystem LUCIA EX med 12 farger som skal sørge for den høye grafiske kvaliteten. Det nye blekksystemet skal gi svært høy fargereproduksjon, og gi 20 prosent bredere fargespekter enn Canons forrige storformatserie. Det opplyses at blekksystemet gir tettere, skarpere og mykere fargeoverganger, i tillegg til å reprodusere bedre detaljer i skyggepartier av fotografier. Det nye blekket har en forbedret struktur som skal være mer motstandsdyktig mot riper og beskytte bedre mot fargetap over tid. For å utnytte det nye fargespekteret best mulig, har hver av de nye modellene to avanserte skrivehoder som skriver med fire picoliter, og oppløsning på 2400 x 1200 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: