Stor avisinvestering i New York

daily_news-128x101De New Yorkerne som leser avisen New York Daily News kan glede seg til flere bilag i avisen. Avishuset har nemlig investert i seks ileggingslinjer fra Ferag.

Investeringen betyr at avisen nå kan tilby sine annonsører nye annonseprodukter. Det er en ambitiøs investering som havner på 150 millioner dollar. Avisen har også fått tre KBA Commander CT, som gir fire farger i hele avisen, i tillegg til ileggslinjene. Maskinene kjøres offline, for å unngå hindringer i form av forskjeller i tempo og ytelkse mellom press og postpress. Ileggingen håndteres blant annet av en Roll Stream. Tidligere kunne avisen bare kjøre bilag på søndager, men nå kan de tilby annonsørene bilag hver dag hele uken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: