Stor avisinvestering i New York

daily_news-128x101De New Yorkerne som leser avisen New York Daily News kan glede seg til flere bilag i avisen. Avishuset har nemlig investert i seks ileggingslinjer fra Ferag.

Investeringen betyr at avisen nå kan tilby sine annonsører nye annonseprodukter. Det er en ambitiøs investering som havner på 150 millioner dollar. Avisen har også fått tre KBA Commander CT, som gir fire farger i hele avisen, i tillegg til ileggslinjene. Maskinene kjøres offline, for å unngå hindringer i form av forskjeller i tempo og ytelkse mellom press og postpress. Ileggingen håndteres blant annet av en Roll Stream. Tidligere kunne avisen bare kjøre bilag på søndager, men nå kan de tilby annonsørene bilag hver dag hele uken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: