Ny kjemifri CTP fra Agfa

avalon_web

Agfa melder at de lanserer en ny 4-opp kjemifri CTP-løsning på Ipex. Det nye fiolett kjemifrie CTP-systemet er utviklet for små og mellomstore trykkerier, og skal bidra til å eliminere plateproduksjonsfeil, redusere avfallsmengden og vannforbruket, samt gi lavere vedlikeholdskrav. Systemet består av en Avalon V4 CTP-enhet med Azura V kjemifrie plater og en dedikert rengjøringsenhet. Det opplyses at Avalon V4 er tilgjengelig både som semiautomatisk og helautomatisk dagslyssystem. Systemet skal være egnet for trykkerier som forbruker opptil 10.000 kvadratmeter plater for 4-opp-presser, typisk med jobber i området 150 til 200 lpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: