Ny kjemifri CTP fra Agfa

avalon_web

Agfa melder at de lanserer en ny 4-opp kjemifri CTP-løsning på Ipex. Det nye fiolett kjemifrie CTP-systemet er utviklet for små og mellomstore trykkerier, og skal bidra til å eliminere plateproduksjonsfeil, redusere avfallsmengden og vannforbruket, samt gi lavere vedlikeholdskrav. Systemet består av en Avalon V4 CTP-enhet med Azura V kjemifrie plater og en dedikert rengjøringsenhet. Det opplyses at Avalon V4 er tilgjengelig både som semiautomatisk og helautomatisk dagslyssystem. Systemet skal være egnet for trykkerier som forbruker opptil 10.000 kvadratmeter plater for 4-opp-presser, typisk med jobber i området 150 til 200 lpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: