Ny kjemifri CTP fra Agfa

avalon_web

Agfa melder at de lanserer en ny 4-opp kjemifri CTP-løsning på Ipex. Det nye fiolett kjemifrie CTP-systemet er utviklet for små og mellomstore trykkerier, og skal bidra til å eliminere plateproduksjonsfeil, redusere avfallsmengden og vannforbruket, samt gi lavere vedlikeholdskrav. Systemet består av en Avalon V4 CTP-enhet med Azura V kjemifrie plater og en dedikert rengjøringsenhet. Det opplyses at Avalon V4 er tilgjengelig både som semiautomatisk og helautomatisk dagslyssystem. Systemet skal være egnet for trykkerier som forbruker opptil 10.000 kvadratmeter plater for 4-opp-presser, typisk med jobber i området 150 til 200 lpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: