Reklamevekst

Månedsstatistikken fra Mediebyråenes interesseorganisasjon viser at det ble brukt mer penger på reklame i årets to første måneder enn tilsvarende periode i fjor. I perioden steg markedet med 37 millioner kroner, til 1,058 milliarder kroner, en økning på 3,7 prosent. Interessant å merke seg for den grafiske bransjen er det at DM hadde størst økning, med 29,5 prosent. For fagpresse og dagspresse er det en annonsevekst på henholdsvis 10 og 5,1 prosent. Blant taperne finner vi blant annet kinoreklame, ukepresse, radio og TV. Heller ikke trykt utendørsreklame unngår et fall, og det er på over 10 prosent.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: