Vjoon tilpasser seg CS5

Programvareleverandørene arbeider på spreng for å tilpasse seg Adobes CS5, og et av selskapene som allerede har varslet kompatibilitet, er Vjoon, tidligere kjent som SoftCare. Selskapet melder at deres kryssmedia publiseringsplattform K4 i versjon 6 vil være fullt kompatibel med CS5, og være tilgjengelig i andre kvartal i år. Vjoon forteller at K4 tilbyr arbeidsflytfunksjoner for publisering i flere kanaler, innholdsadministrasjon for multimedia og automatisering av eksporteringsfunksjoner, noe som i følge produsenten gjør pakken til et perfekt komplement til CS5 for kreative arbeidsgrupper. K4 skal være en velegnet plattform uavhengig av om man har en arbeidsflyt som innebærer digitalt-først eller trykk-først, eller lik prioritet i begge kanaler. Selskapet understreker at en av styrkene er at innhold for ulike kanaler ikke bare gjenbrukes, men at det tilpasses individuelt til kanaler som nettsider, trykksaker eller lesebrett som Apple iPad og Amazon Kindle.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: