Vjoon tilpasser seg CS5

Programvareleverandørene arbeider på spreng for å tilpasse seg Adobes CS5, og et av selskapene som allerede har varslet kompatibilitet, er Vjoon, tidligere kjent som SoftCare. Selskapet melder at deres kryssmedia publiseringsplattform K4 i versjon 6 vil være fullt kompatibel med CS5, og være tilgjengelig i andre kvartal i år. Vjoon forteller at K4 tilbyr arbeidsflytfunksjoner for publisering i flere kanaler, innholdsadministrasjon for multimedia og automatisering av eksporteringsfunksjoner, noe som i følge produsenten gjør pakken til et perfekt komplement til CS5 for kreative arbeidsgrupper. K4 skal være en velegnet plattform uavhengig av om man har en arbeidsflyt som innebærer digitalt-først eller trykk-først, eller lik prioritet i begge kanaler. Selskapet understreker at en av styrkene er at innhold for ulike kanaler ikke bare gjenbrukes, men at det tilpasses individuelt til kanaler som nettsider, trykksaker eller lesebrett som Apple iPad og Amazon Kindle.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: