Vjoon tilpasser seg CS5

PUBLISERT: 16 april 2010
OPPDATERT: 16 april

Programvareleverandørene arbeider på spreng for å tilpasse seg Adobes CS5, og et av selskapene som allerede har varslet kompatibilitet, er Vjoon, tidligere kjent som SoftCare. Selskapet melder at deres kryssmedia publiseringsplattform K4 i versjon 6 vil være fullt kompatibel med CS5, og være tilgjengelig i andre kvartal i år. Vjoon forteller at K4 tilbyr arbeidsflytfunksjoner for publisering i flere kanaler, innholdsadministrasjon for multimedia og automatisering av eksporteringsfunksjoner, noe som i følge produsenten gjør pakken til et perfekt komplement til CS5 for kreative arbeidsgrupper. K4 skal være en velegnet plattform uavhengig av om man har en arbeidsflyt som innebærer digitalt-først eller trykk-først, eller lik prioritet i begge kanaler. Selskapet understreker at en av styrkene er at innhold for ulike kanaler ikke bare gjenbrukes, men at det tilpasses individuelt til kanaler som nettsider, trykksaker eller lesebrett som Apple iPad og Amazon Kindle.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676