Ukens nyheter!

Fredag, snart helg og AGI-nyheter. For øvrig befinner redaksjonen seg i «pre-Ipex-modus» om dagen, og arbeider nå for at du som er AGI-abonnent skal få et informativt og effektiv overblikk før Birmingham.

Vi minner ellers om at dere som ennå ikke har gjennomført spørreundersøkelsen om miljø og miljøpåvirkning i grafisk har en drøy uke på dere, du finner banneret til høyre, det er bare å klikke og gå i gang.

God helg!
vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: