EFI kjøper ERP-leverandør

EFI har kunngjort oppkjøp av Radius Solutions, en aktør innenfor MIS-løsninger for emballasjeindustrien. Radius Solutions er en betydelig leverandør av ERP/MIS-programvare utviklet spesielt for emballasje- og trykkindustrien. Radius Solutions vil bli en del av divisjonen Advanced Professional Print Software (APPS) hos EFI. EFI har som mål å integrere produkter som Fiery, VUTEk, Jetrion, Digital StoreFront, PrintFlow og Auto-Count med Radius’ produktlinje.

– Vi er godt fornøyd med å kunne legge Radius til vår voksende portfolio av bransjeledende programvareløsninger utviklet spesielt for den grafiske industrien, uttaler Marc Olin, Senior Vice President hos EFI. Han legger til at EFIs målsetting er å tilby kundene fullstendige løsninger som hjelper dem hele veien fra jobbfremstilling til produksjon, og samtidig gjør kundene mer effektive, og i siste ledd også mer lønnsomme. – Radius-overtagelsen er et viktig ledd i denne strategien, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: