EFI kjøper ERP-leverandør

EFI har kunngjort oppkjøp av Radius Solutions, en aktør innenfor MIS-løsninger for emballasjeindustrien. Radius Solutions er en betydelig leverandør av ERP/MIS-programvare utviklet spesielt for emballasje- og trykkindustrien. Radius Solutions vil bli en del av divisjonen Advanced Professional Print Software (APPS) hos EFI. EFI har som mål å integrere produkter som Fiery, VUTEk, Jetrion, Digital StoreFront, PrintFlow og Auto-Count med Radius’ produktlinje.

– Vi er godt fornøyd med å kunne legge Radius til vår voksende portfolio av bransjeledende programvareløsninger utviklet spesielt for den grafiske industrien, uttaler Marc Olin, Senior Vice President hos EFI. Han legger til at EFIs målsetting er å tilby kundene fullstendige løsninger som hjelper dem hele veien fra jobbfremstilling til produksjon, og samtidig gjør kundene mer effektive, og i siste ledd også mer lønnsomme. – Radius-overtagelsen er et viktig ledd i denne strategien, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: