Inkjetpapir fra UPM

IPEX: Ipex er i gang, og på åpningsdagen presenterte UPM et nytt papir, spesielt tilpasset trykking med inkjet-teknologi. Papiret heter Digi Color Jet og 90-gramsversjonen leveres i rull. Papiret er pigmentert og utviklerne har fokusert spesielt på at det skal gjengi store områder med jevn farge, og at det skal suge minimalt med farge for å redusere fargeforbruket.
– Spesielt har vi tenkt på selskaper som produserer direktereklame, sier UPMs produktsjef Mikko Mensonen. Papiret har EUs ecomerke.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: