Digital preging

scodix

IPEX: Ferdiggjøringsløsninger for digitaltrykk er langtfra mangelvare på Ipex, og AGIs Lis Lykke mener den digitale UV-pregemaskinen fra Scodix vil være en fristende løsning for mange. Dette er en UV-basert inkjetbasert skriver som kan partiellprege med ulike «tykkelser» på samme trykkark. Den kjører i formater fra B2 og nedover, er helautomatisk og leverer resultater som omgående kan sendes videre til annen ferdiggjøring, eventuelt legges i på nytt for lakkering av den motsatte siden. Scodix 1200 kan også trykke variable data med UV-preging. I Skandinavia forhandles Scodix av Visutech, som har tro på å selge mange maskiner til det skandinaviske markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: