Ryggstifting fra Duplo

PUBLISERT: 21 mai 2010
OPPDATERT: 21 mars

web_duplo

IPEX: Flaggskipet på Duplos Ipex-stand er Alpha Saddle stitcher, som kan ha opptil fire tårn med mateark tilkoblet. Sidene fra hvert tårn falses før de møter resten av papiret. Den ferdige trykksaken skjæres først i fremkant og deretter på to sider.
– Duplo satser sterkt på Ipex med sju nye produkter, uttaler administrerende direktør Robin Greenhalgh (til høyre på bildet)
til AGI Mattias Kristiansson.
– Mange av våre kunder har så stor produksjon at de har kjøpt to 5000-systemer av oss. Disse kan nå istedet benytte ett raskt Alpha-system. Dermed vokser vi i takt med våre store kunder og viser samtidig at deler fra ett mindre system kan oppgraderes til noe større, legger Robin Greenhalgh til.
En annen av Duplos storselgere er Duplo 645, som skjærer arket til visittkort, riller eller perforerer. Nå har 645 blitt en del av en større maskin, slik at den kan skjære, rille, perforere, false og stable.
– Vi har arbeidet i henhold til vår filosofi om å automatisere så langt det er mulig, sier Robin Greenhalgh. De nye delene kan dessuten koples sammen med Duplo 645.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag