Ryggstifting fra Duplo

web_duplo

IPEX: Flaggskipet på Duplos Ipex-stand er Alpha Saddle stitcher, som kan ha opptil fire tårn med mateark tilkoblet. Sidene fra hvert tårn falses før de møter resten av papiret. Den ferdige trykksaken skjæres først i fremkant og deretter på to sider.
– Duplo satser sterkt på Ipex med sju nye produkter, uttaler administrerende direktør Robin Greenhalgh (til høyre på bildet)
til AGI Mattias Kristiansson.
– Mange av våre kunder har så stor produksjon at de har kjøpt to 5000-systemer av oss. Disse kan nå istedet benytte ett raskt Alpha-system. Dermed vokser vi i takt med våre store kunder og viser samtidig at deler fra ett mindre system kan oppgraderes til noe større, legger Robin Greenhalgh til.
En annen av Duplos storselgere er Duplo 645, som skjærer arket til visittkort, riller eller perforerer. Nå har 645 blitt en del av en større maskin, slik at den kan skjære, rille, perforere, false og stable.
– Vi har arbeidet i henhold til vår filosofi om å automatisere så langt det er mulig, sier Robin Greenhalgh. De nye delene kan dessuten koples sammen med Duplo 645.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: