Ryggstifting fra Duplo

web_duplo

IPEX: Flaggskipet på Duplos Ipex-stand er Alpha Saddle stitcher, som kan ha opptil fire tårn med mateark tilkoblet. Sidene fra hvert tårn falses før de møter resten av papiret. Den ferdige trykksaken skjæres først i fremkant og deretter på to sider.
– Duplo satser sterkt på Ipex med sju nye produkter, uttaler administrerende direktør Robin Greenhalgh (til høyre på bildet)
til AGI Mattias Kristiansson.
– Mange av våre kunder har så stor produksjon at de har kjøpt to 5000-systemer av oss. Disse kan nå istedet benytte ett raskt Alpha-system. Dermed vokser vi i takt med våre store kunder og viser samtidig at deler fra ett mindre system kan oppgraderes til noe større, legger Robin Greenhalgh til.
En annen av Duplos storselgere er Duplo 645, som skjærer arket til visittkort, riller eller perforerer. Nå har 645 blitt en del av en større maskin, slik at den kan skjære, rille, perforere, false og stable.
– Vi har arbeidet i henhold til vår filosofi om å automatisere så langt det er mulig, sier Robin Greenhalgh. De nye delene kan dessuten koples sammen med Duplo 645.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: