Ryggstifting fra Duplo

web_duplo

IPEX: Flaggskipet på Duplos Ipex-stand er Alpha Saddle stitcher, som kan ha opptil fire tårn med mateark tilkoblet. Sidene fra hvert tårn falses før de møter resten av papiret. Den ferdige trykksaken skjæres først i fremkant og deretter på to sider.
– Duplo satser sterkt på Ipex med sju nye produkter, uttaler administrerende direktør Robin Greenhalgh (til høyre på bildet)
til AGI Mattias Kristiansson.
– Mange av våre kunder har så stor produksjon at de har kjøpt to 5000-systemer av oss. Disse kan nå istedet benytte ett raskt Alpha-system. Dermed vokser vi i takt med våre store kunder og viser samtidig at deler fra ett mindre system kan oppgraderes til noe større, legger Robin Greenhalgh til.
En annen av Duplos storselgere er Duplo 645, som skjærer arket til visittkort, riller eller perforerer. Nå har 645 blitt en del av en større maskin, slik at den kan skjære, rille, perforere, false og stable.
– Vi har arbeidet i henhold til vår filosofi om å automatisere så langt det er mulig, sier Robin Greenhalgh. De nye delene kan dessuten koples sammen med Duplo 645.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: