Neste generasjon fra Pantone

PUBLISERT: 26 mai 2010
OPPDATERT: 26 mai

pantone_web

Pantone presenterte sin neste generasjon Pantone Matching System på Ipex. Pantone Plus-serien er basert på de samme 14 trykkfargene og har samme referansenumre som tidligere.
Blant forbedringene i det nye systemet finne vi at den kromatiske oppdelingen av farger er blitt mer intuitiv, en utvidet fargepalett, samt utvidelse med nye metall- og neonfarger. Pantone Plus tilføres 224 fulltoner, som totalt gir 1341 farger. Samlet tilbyr den nye veiledningen 2886 CMYK-farger til firefargetrykk, samt 300 metallicfarger, 56 neonfarger og 154 pastellfarger.
Med Pantone Plus følger Pantone Color Manager, som gir muligheter for å oppdatere fargebiblioteket i brukernes layout-programmer. Brukerne kan konvertere sportfarger til CMYK-simuleringer basert på ICC-profiler.
Pantone Plus-serien inkluderer:
PANTONE FORMULA GUIDE (Solid bestrøket og ubestrøket)
PANTONE SOLID CHIPS (bestrøket og ubestrøket)
PANTONE COLOR BRIDGE (bestrøket og ubestrøket)
PANTONE CMYK (bestrøket og ubestrøket)
PANTONE METALLIC FORMULA GUIDE (bestrøket)
PANTONE METALLIC CHIPS (bestrøket)
PANTONE PREMIUM METALLICS (bestrøket)
PANTONE PREMIUM METALLICS CHIPS (bestrøket)
PANTONE PASTELS & NEONS (bestrøket og ubestrøket)
PANTONE PASTELS & NEONS CHIPS (bestrøket og ubestrøket)
PANTONE COLOR MANAGER programvare
- myPANTONE og X-Ref iPhone apps.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682