Ny Fiery til Imagepress

IPEX: EFI og Canon kunngjorde på Ipex at den nye generasjonen Fiery-plattform, System 9 R2, kan styre Canons fargemaskiner imagePRESS C7010VP, C6010VP og C6010. De tre Fiery-serverne, med betegnelsene imagePRESS Server A3200, A2200 og A1200, vil i følge produsenten gi kunder med disse Canon-maskinene høy produktivitet og fargekvalitet, samt en rekke nye fargeverktøy. I tillegg gir de støtte for Adobe® PDF Print Engine v2 (APPE) for PDF-basert arbeidsflyt, samt forbedret JDF-integrering. Den Fiery-styrte imagePRESS C7010VP ble vist på Canons stand på Ipex.

– Vår nylig lanserte Fiery-teknologi ble utviklet med tanke på kravene en moderne trykksakprodusent står overfor nå og fremover, uttaler John Henze hos EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: