Ny Fiery til Imagepress

IPEX: EFI og Canon kunngjorde på Ipex at den nye generasjonen Fiery-plattform, System 9 R2, kan styre Canons fargemaskiner imagePRESS C7010VP, C6010VP og C6010. De tre Fiery-serverne, med betegnelsene imagePRESS Server A3200, A2200 og A1200, vil i følge produsenten gi kunder med disse Canon-maskinene høy produktivitet og fargekvalitet, samt en rekke nye fargeverktøy. I tillegg gir de støtte for Adobe® PDF Print Engine v2 (APPE) for PDF-basert arbeidsflyt, samt forbedret JDF-integrering. Den Fiery-styrte imagePRESS C7010VP ble vist på Canons stand på Ipex.

– Vår nylig lanserte Fiery-teknologi ble utviklet med tanke på kravene en moderne trykksakprodusent står overfor nå og fremover, uttaler John Henze hos EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: