Ny Fiery til Imagepress

PUBLISERT: 28 mai 2010
OPPDATERT: 28 mai

IPEX: EFI og Canon kunngjorde på Ipex at den nye generasjonen Fiery-plattform, System 9 R2, kan styre Canons fargemaskiner imagePRESS C7010VP, C6010VP og C6010. De tre Fiery-serverne, med betegnelsene imagePRESS Server A3200, A2200 og A1200, vil i følge produsenten gi kunder med disse Canon-maskinene høy produktivitet og fargekvalitet, samt en rekke nye fargeverktøy. I tillegg gir de støtte for Adobe® PDF Print Engine v2 (APPE) for PDF-basert arbeidsflyt, samt forbedret JDF-integrering. Den Fiery-styrte imagePRESS C7010VP ble vist på Canons stand på Ipex.

– Vår nylig lanserte Fiery-teknologi ble utviklet med tanke på kravene en moderne trykksakprodusent står overfor nå og fremover, uttaler John Henze hos EFI.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie