VBS skal selge EFI-systemer

PUBLISERT: 7 juni 2010
OPPDATERT: 21 mars

EFI kunngjorde nylig de har valgt Stockholm-baserte VBS som sin eksklusive distributør for de nordiske språkversjonene av EFI Pace og EFI PrintFlow. Dette er henholdsvis et administrasjonssystem for trykk og et dynamisk planleggingsverktøy. Det opplyses at VBS vil tilby disse systemene for grafiske virksomheter og hustrykkerier.

– Vi kjenner godt den grafiske bransjen, og ønsker å gi bransjen verktøy for å oppnå nyskapning og lønnsomhet, uttaler Anders Eriksson, administrerende direktør i VBS. – Vi tar valg av produkter svært alvorlig, og EFIs Pace og PrintFlow er bevis på vår forpliktelse overfor kundene, legger han til.

EFI Pace er en integrert, skalerbar, nettleserbasert programvare for trykkerier. Den består av moduler for estimering, produksjonsstyring, lagerhold og levering, innkjøp, datainnsamling, kontoføring og annet. EFI PrintFlow er et dynamisk planleggingsverktøy som reduserer produksjonsdødtid, forenkler tilpasning etter endringer, og optimaliserer driften. Printflow er basert på filosofien «lean manufacturing».

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768