VBS skal selge EFI-systemer

EFI kunngjorde nylig de har valgt Stockholm-baserte VBS som sin eksklusive distributør for de nordiske språkversjonene av EFI Pace og EFI PrintFlow. Dette er henholdsvis et administrasjonssystem for trykk og et dynamisk planleggingsverktøy. Det opplyses at VBS vil tilby disse systemene for grafiske virksomheter og hustrykkerier.

– Vi kjenner godt den grafiske bransjen, og ønsker å gi bransjen verktøy for å oppnå nyskapning og lønnsomhet, uttaler Anders Eriksson, administrerende direktør i VBS. – Vi tar valg av produkter svært alvorlig, og EFIs Pace og PrintFlow er bevis på vår forpliktelse overfor kundene, legger han til.

EFI Pace er en integrert, skalerbar, nettleserbasert programvare for trykkerier. Den består av moduler for estimering, produksjonsstyring, lagerhold og levering, innkjøp, datainnsamling, kontoføring og annet. EFI PrintFlow er et dynamisk planleggingsverktøy som reduserer produksjonsdødtid, forenkler tilpasning etter endringer, og optimaliserer driften. Printflow er basert på filosofien «lean manufacturing».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: