VBS skal selge EFI-systemer

PUBLISERT: 7 juni 2010
OPPDATERT: 21 mars

EFI kunngjorde nylig de har valgt Stockholm-baserte VBS som sin eksklusive distributør for de nordiske språkversjonene av EFI Pace og EFI PrintFlow. Dette er henholdsvis et administrasjonssystem for trykk og et dynamisk planleggingsverktøy. Det opplyses at VBS vil tilby disse systemene for grafiske virksomheter og hustrykkerier.

– Vi kjenner godt den grafiske bransjen, og ønsker å gi bransjen verktøy for å oppnå nyskapning og lønnsomhet, uttaler Anders Eriksson, administrerende direktør i VBS. – Vi tar valg av produkter svært alvorlig, og EFIs Pace og PrintFlow er bevis på vår forpliktelse overfor kundene, legger han til.

EFI Pace er en integrert, skalerbar, nettleserbasert programvare for trykkerier. Den består av moduler for estimering, produksjonsstyring, lagerhold og levering, innkjøp, datainnsamling, kontoføring og annet. EFI PrintFlow er et dynamisk planleggingsverktøy som reduserer produksjonsdødtid, forenkler tilpasning etter endringer, og optimaliserer driften. Printflow er basert på filosofien «lean manufacturing».

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676