VBS skal selge EFI-systemer

EFI kunngjorde nylig de har valgt Stockholm-baserte VBS som sin eksklusive distributør for de nordiske språkversjonene av EFI Pace og EFI PrintFlow. Dette er henholdsvis et administrasjonssystem for trykk og et dynamisk planleggingsverktøy. Det opplyses at VBS vil tilby disse systemene for grafiske virksomheter og hustrykkerier.

– Vi kjenner godt den grafiske bransjen, og ønsker å gi bransjen verktøy for å oppnå nyskapning og lønnsomhet, uttaler Anders Eriksson, administrerende direktør i VBS. – Vi tar valg av produkter svært alvorlig, og EFIs Pace og PrintFlow er bevis på vår forpliktelse overfor kundene, legger han til.

EFI Pace er en integrert, skalerbar, nettleserbasert programvare for trykkerier. Den består av moduler for estimering, produksjonsstyring, lagerhold og levering, innkjøp, datainnsamling, kontoføring og annet. EFI PrintFlow er et dynamisk planleggingsverktøy som reduserer produksjonsdødtid, forenkler tilpasning etter endringer, og optimaliserer driften. Printflow er basert på filosofien «lean manufacturing».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: