Støtte for personalisering i Agfa M-Press

n45701 - agfa m-press tiger_web

Agfa har videreutviklet sin M-Press Tiger, som har støtte for trykking med variable data. Agfa kaller teknologien Apogee Vibe, som består av en programvare for produksjon av trykksaker med variabelt innhold, som hentes fra en database. Brukerne kan definere variable elementer som tekst, grafikk og bilder. Agfa opplyser at det er mulig å oppgradere eksisterende M-Tiger Press til denne løsningen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: