Durst med emballasjeskriver

Durst har lansert sin første utskriftsløsning for trykking på bølgepapp, Rho HS 750. Det er en UV-basert skriver beregnet på pappmaterialer, som i følge Durst har dobbelt så mange dyser som tidligere versjoner. Skrivehodet er av typen Quadro Array 30D som kan produsere opptil 180 kvadratmeter i timen. Den nye Durst-maskinen kan skrive ut på både bestrøkne og ubestrøkne kvaliteter, inkludert fortrykte materialer. Den skal også være i stand til å trykke med dekkhvitt og effektlakk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: