Durst med emballasjeskriver

Durst har lansert sin første utskriftsløsning for trykking på bølgepapp, Rho HS 750. Det er en UV-basert skriver beregnet på pappmaterialer, som i følge Durst har dobbelt så mange dyser som tidligere versjoner. Skrivehodet er av typen Quadro Array 30D som kan produsere opptil 180 kvadratmeter i timen. Den nye Durst-maskinen kan skrive ut på både bestrøkne og ubestrøkne kvaliteter, inkludert fortrykte materialer. Den skal også være i stand til å trykke med dekkhvitt og effektlakk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: