100 Canon imagePress solgt på Ipex

PUBLISERT: 14 juni 2010
OPPDATERT: 21 mars

canon_web

Canon melder at årets Ipex-deltagelse er den beste i selskapets historie, og rapporterer om mer enn 100 storformatskrivere og 300 systemer solgt i løpet av messen. Mer enn 100 av disse er imagePRESS produksjonsmaskiner, og totalt sett representerer salget en salgsøkning på nærmere 40 prosent i forhold til forrige Ipex. Totalt registrerte Canon ordrer for nærmere 200 millioner kroner i løpet av messen, til kunder i over 100 land. Mest gledelig er det kanskje at Canon Norge markerte seg som det tredje beste salgslandet i Canon Europa, riktignok målt i forhold til budsjettet og ikke i rene omsetningstall.
Det ble altså solgt mer enn 100 Canon imagePRESS digitaltrykkmaskiner, flesteparten for fargeproduksjon, under de hektiske messedagene. Ifølge Canon var det kun Canons imageRUNNER ADVANCE-serie som solgte bedre enn de kraftigste produksjonsmaskinene. Selskapet melder at de solgte 180 stykker av disse lettproduksjonsmaskinene, og at de også solgte mer enn 100 storformatskrivere på messen. Blant storformatskriverne som Canon viste frem i Birmingham, var de nye imagePROGRAF iPF8300 og iPF6350.
– Vi hadde store forhåpninger til årets messe, og det er med stor glede vi kan rapportere at disse er blitt mer enn innfridd. Trafikken på standen vår var høy hele tiden, og kunder kom fra hele Europa for å investere i nye og spennende produkter og teknologi. Vi er selvfølgelig veldig godt fornøyd med våre resultater for Ipex – både på et paneuropeisk nivå og når vi ser Norges resultater alene. Vi gleder oss til å gjenta suksessen i 2014, sier Bjørn Frantsen i Canon Norge.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280