100 Canon imagePress solgt på Ipex

canon_web

Canon melder at årets Ipex-deltagelse er den beste i selskapets historie, og rapporterer om mer enn 100 storformatskrivere og 300 systemer solgt i løpet av messen. Mer enn 100 av disse er imagePRESS produksjonsmaskiner, og totalt sett representerer salget en salgsøkning på nærmere 40 prosent i forhold til forrige Ipex. Totalt registrerte Canon ordrer for nærmere 200 millioner kroner i løpet av messen, til kunder i over 100 land. Mest gledelig er det kanskje at Canon Norge markerte seg som det tredje beste salgslandet i Canon Europa, riktignok målt i forhold til budsjettet og ikke i rene omsetningstall.
Det ble altså solgt mer enn 100 Canon imagePRESS digitaltrykkmaskiner, flesteparten for fargeproduksjon, under de hektiske messedagene. Ifølge Canon var det kun Canons imageRUNNER ADVANCE-serie som solgte bedre enn de kraftigste produksjonsmaskinene. Selskapet melder at de solgte 180 stykker av disse lettproduksjonsmaskinene, og at de også solgte mer enn 100 storformatskrivere på messen. Blant storformatskriverne som Canon viste frem i Birmingham, var de nye imagePROGRAF iPF8300 og iPF6350.
– Vi hadde store forhåpninger til årets messe, og det er med stor glede vi kan rapportere at disse er blitt mer enn innfridd. Trafikken på standen vår var høy hele tiden, og kunder kom fra hele Europa for å investere i nye og spennende produkter og teknologi. Vi er selvfølgelig veldig godt fornøyd med våre resultater for Ipex – både på et paneuropeisk nivå og når vi ser Norges resultater alene. Vi gleder oss til å gjenta suksessen i 2014, sier Bjørn Frantsen i Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: