Høyere bildekvalitet med Photoshop Lightroom 3

Nå er Adobe klar med Photoshop Lightroom 3, en versjon som skal gjøre det enklere for fotografene å organisere, forbedre og presentere bildene sine. Lightroom 3 har vært tilgjengelig som betaversjon siden oktober 2009, og er nå klar for levering. Lightroom 3 har ny arkitektur, som skal bidra til bedre ytelse ved håndtering av store bildebiblioteker og en effektiv motor for behandling av bildefiler i råformat. Kraftfulle verktøy for støyreduksjon og bildeskarphet skal sørge for enda høyere bildekvalitet. Lightroom 3 har også nye funksjoner for optimal arbeidsflyt og kreative måter å dele bilder med andre på. Blant annet har man nå støtte for videofiler fra digitale systemkameraer og direktekobling til PC-er for enkelte kameramodeller.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: