Grafiske oppdrag utlyst på doffin.no

Nå har Departementenes Servicesenter utlyst en rekke oppdrag  innenfor visuell kommunikasjon og trykk for 15 departementer. Bjørn Vidar Jensen fra DSS håper mange grafiske bedrifter vil delta i anbudskonkurransen og oppfordrer bransjen til å sjekke utlysingen på www.doffin.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: