Heidelberg solgte 900 trykkverk

n45724 - heidelberg_web

Bestilling av mer enn 900 trykkverk og 90 ferdiggjøringsenheter, det er resultatet av Heidelbergs IPEX-deltakelse. – Den positive stemningen fortsetter takket være den pågående økonomiske oppgangen, uttaler Bernhard Schreier, CEO i Heidelberg. Selskapet premiereviste sin Speedmaster CX 102 under messen, og den var åpenbart populær, for selskapet reiste fra Birmingham med femten solgte enheter i ordreboka. Den tyske presseprodusenten var også godt fornøyd med tilbakemeldingene på sin Speedmaster 52 med nytt lakkverk. George Clarke, leder av Heidelberg i England og årets IPEX-president, uttalte at Ipex 2010 var et arrangement der man kunne gjenvinne posisjoner. – Besøkstallene var like høye som under IPEX 2006, og mange beslutningstakere reiste til Birmingham, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: