Heidelberg solgte 900 trykkverk

n45724 - heidelberg_web

Bestilling av mer enn 900 trykkverk og 90 ferdiggjøringsenheter, det er resultatet av Heidelbergs IPEX-deltakelse. – Den positive stemningen fortsetter takket være den pågående økonomiske oppgangen, uttaler Bernhard Schreier, CEO i Heidelberg. Selskapet premiereviste sin Speedmaster CX 102 under messen, og den var åpenbart populær, for selskapet reiste fra Birmingham med femten solgte enheter i ordreboka. Den tyske presseprodusenten var også godt fornøyd med tilbakemeldingene på sin Speedmaster 52 med nytt lakkverk. George Clarke, leder av Heidelberg i England og årets IPEX-president, uttalte at Ipex 2010 var et arrangement der man kunne gjenvinne posisjoner. – Besøkstallene var like høye som under IPEX 2006, og mange beslutningstakere reiste til Birmingham, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: