Heidelberg solgte 900 trykkverk

n45724 - heidelberg_web

Bestilling av mer enn 900 trykkverk og 90 ferdiggjøringsenheter, det er resultatet av Heidelbergs IPEX-deltakelse. – Den positive stemningen fortsetter takket være den pågående økonomiske oppgangen, uttaler Bernhard Schreier, CEO i Heidelberg. Selskapet premiereviste sin Speedmaster CX 102 under messen, og den var åpenbart populær, for selskapet reiste fra Birmingham med femten solgte enheter i ordreboka. Den tyske presseprodusenten var også godt fornøyd med tilbakemeldingene på sin Speedmaster 52 med nytt lakkverk. George Clarke, leder av Heidelberg i England og årets IPEX-president, uttalte at Ipex 2010 var et arrangement der man kunne gjenvinne posisjoner. – Besøkstallene var like høye som under IPEX 2006, og mange beslutningstakere reiste til Birmingham, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *