DSS vil gjerne ha ditt anbud

Denne uken har vi gleden av å formidle at Departmentenes Servicesenter nå har utlyst en rekke anbudskonkurranser innenfor visuell kommunikasjon og trykk. Det er trykksaker for i alt 15 departementer som nå trenger leverandører, og dette er solide ordre alle bør være med å  kjempe om.
Det er krevende å komme i posisjon som leverandør til DSS, men har man kjørt denne prosessen en gang vet man hvordan det gjøres. Start på www.doffin.no.
Vi ønsker lykke til!

vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: