DSS vil gjerne ha ditt anbud

Denne uken har vi gleden av å formidle at Departmentenes Servicesenter nå har utlyst en rekke anbudskonkurranser innenfor visuell kommunikasjon og trykk. Det er trykksaker for i alt 15 departementer som nå trenger leverandører, og dette er solide ordre alle bør være med å  kjempe om.
Det er krevende å komme i posisjon som leverandør til DSS, men har man kjørt denne prosessen en gang vet man hvordan det gjøres. Start på www.doffin.no.
Vi ønsker lykke til!

vennlig hilsen oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: