Xerox øker ytelsen

800_1000_DCP_web

Xerox drar opp tempoet med to nye digitalpresser. Xerox Color 800 Press og Xerox Color 1000 Press håndterer henholdsvis 80 og 100 sider i minuttet. Til pressene finnes også en tilleggsmodul for Xerox’ nye transparente «clear dry ink» som vil forbedre den grafiske kvaliteten ytterligere. Med den kan man for eksempel fremheve bilder eller tekst, eller legge til vannmerker av design- eller sikkerhetshensyn.

De to nye digitalpressene har høy kapasitet og er beregnet på trykkerier, print shops og bedrifter som produserer eget markedsføringsmateriell. Xerox’ hevder de nå fyller segmentet mellom Xerox DocuColor 7002, 8002 og flaggskipet Xerox iGen4. Xerox Color 800 og 1000 Press har en oppløsning på 2400 x 2400 dpi, og de benytter den nye Xerox Emulsion Aggregation (EA) Dry Ink, som skal gi en offsetlignende trykkflate. Denne toneren skal også være mer energieffektiv i produksjonen enn konvensjonell toner. To magasiner for 2000 arks papirskuffer er plassert under motoren, noe som skal være plassbesparende. Med to ekstra magasiner kan kapasiteten økes til 8.000 ark. Begge pressene håndterer papirtykkelser fra 55 til 350 gram/km, og maksimalt papirformat er 330 x 488 millimeter.

På ferdiggjøringssiden er det ved lanseringen tilgjengelig GBS Advanced Punch, høyvolums utlegger, Xerox Standard Finisher med tillegg som CZ-falsing og ferdiggjøring av brosjyrer med stifting og firkantrygg. Fremtidige alternativer omfatter Xerox Tape Binder, GBC eBinder 200 og PlockMatic Pro 30 Professional Booklet Maker. Xerox Color 1000 Press er tilgjengelig for bestilling umiddelbart, mens «lillebroren» ikke er tilgjengelig før senere i år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *