Océ med mild solvent-skriver

PUBLISERT: 30 juni 2010
OPPDATERT: 30 juni

OceCS6400_web

Océ CS6400 er en ny serie rullbaserte skrivere, beregnet på produksjon for utendørsformål. Serien består foreløpig av to modeller; CS6407 og CS 6410, med arbeidsbredde på henholdsvis 190 og 264 cm. Begge modellene kan kjøres i firefargemodus, alternativt med åtte farger. Hastigheten oppgis å være hele 100 kvm i timen.

De nye modellene er utstyrt med nyutviklede skriverhoder som arbeider med multi-drop-teknologi. De åtte skriverhodene kan konfigureres på to ulike måter, 2 x 4-modus (CMYK) for utskrift i fire farger og to skrivehoder per farge, noe som gir høyeste utskriftshastigheten.
Alternativet er 1 x 8 farger, CMYK pluss grå, lys cyan, lys magenta og lys grå, som gir den høyeste utskriftskvalitet. I denne konfigurasjonen halveres hastigheten, til 50 kvm i timen. Océ hevder at de to ulike konfigurasjonene sørger for en god balanse mellom høy hastighet og høy utskriftskvalitet. Océ IJC640 mild solventfarger er utviklet for silketrykk og skiltformål. Fargene skal ha svært stort fargerom og holdbarhet utendørs i inntil tre år.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676