Océ med mild solvent-skriver

OceCS6400_web

Océ CS6400 er en ny serie rullbaserte skrivere, beregnet på produksjon for utendørsformål. Serien består foreløpig av to modeller; CS6407 og CS 6410, med arbeidsbredde på henholdsvis 190 og 264 cm. Begge modellene kan kjøres i firefargemodus, alternativt med åtte farger. Hastigheten oppgis å være hele 100 kvm i timen.

De nye modellene er utstyrt med nyutviklede skriverhoder som arbeider med multi-drop-teknologi. De åtte skriverhodene kan konfigureres på to ulike måter, 2 x 4-modus (CMYK) for utskrift i fire farger og to skrivehoder per farge, noe som gir høyeste utskriftshastigheten.
Alternativet er 1 x 8 farger, CMYK pluss grå, lys cyan, lys magenta og lys grå, som gir den høyeste utskriftskvalitet. I denne konfigurasjonen halveres hastigheten, til 50 kvm i timen. Océ hevder at de to ulike konfigurasjonene sørger for en god balanse mellom høy hastighet og høy utskriftskvalitet. Océ IJC640 mild solventfarger er utviklet for silketrykk og skiltformål. Fargene skal ha svært stort fargerom og holdbarhet utendørs i inntil tre år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: