Tettere samarbeid mellom Mimaki og GMG

Storformatprodusenten Mimaki og programvareleverandøren GMG videreutvikler nå samarbeidet som ble startet i fjor. Da handlet det om en emballasjeløsning, som består av Mimakis UV-baserte UJF-605 og GMG Color Server 4.6 for helautomatisk fargekonvertering. I tillegg inngår GMGs verktøy Smart Profiler for kalibrering og fremstilling av fargeprofiler. Med den utvidede avtalen støtter nå GMGs fargeverktøy alle skrivermodellene i Mimaki-stallen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: