Bodoni Gruppen kjøper Grafisk Trykk

Bodoni Gruppen i Bergen kjøper Grafisk Trykk på Sotra, og etablerer dermed det de selv hevder er vestlandets største miljø innen grafiske tjenester og produksjon.

Overtakelsen skaper et grafisk miljø med nærmere 70 medarbeidere, og de to bedriftene utfyller hverandre både på produkt- og markedssiden. – Det gir større muligheter og sterkere konkurransekraft, også nasjonalt og internasjonalt, sier daglig leder i Bodoni, Bjarte J. Hordnes.
Det er to av vestlandets største grafiske bedrifter som nå slås sammen. Bodoni Gruppen overtar samtlige aksjer i Grafisk Trykk AS og vil samle all industriell produksjon i Grafisk Trykks lokaler på Straume. Tidligere eier av Grafisk Trykk, Per Gunnar Ona, vil fortsette å arbeide i bedriften.
– Grafisk bransje er meget konkurranseutsatt, med kvalitetsbevisste kunder. Trender og teknologisk utvikling skjer hurtig. Gjennom denne transaksjonen styrkes konkurranseevnen ytterligere, noe som bidrar til å bevare arbeidsplasser i grafisk bransje lokalt. Vi vet at vi kan levere produkter som endrer seg i takt med kundenes behov. Forente krefter er en meget god løsning for både ansatte og kunder, sier Per Gunnar Ona.
Bodoni Gruppen AS omsatte i 2009 for 46,4 millioner kroner. Grafisk Trykk AS sysselsetter 23 årsverk og omsatte i 2009 for 30,3 millioner kroner. Bodoni Gruppen består av Bodoni AS som leverer grafiske tjenester, Bodoni Incarto AS som leverer emballasje og salgsfremmende produkter, Bodoni Forlag AS, Angerman AS – forlag for sikkerhetsopplæring, samt konsulentselskapet Kime Kommunikasjon AS. Totalt er det 43 ansatte i virksomhetene før oppkjøpet av Grafisk Trykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: