Duplo med skjæremaskin for A3

Ferdiggjøringsprodusenten Duplo International har utviklet en A3 skjæremaskin fra den tyske produsenten Ideal. Ideal 4250 retter seg mot mindre trykkerier og hurtigtrykkerier, og skjærer i en bredde på 430 millimeter. Den har en elektronisk låsemekanisme og kniv som kan håndtere en skjærehøyde på 40 millimeter, noe som tilsvarer rundt 500 ark i 70 grams papir. Med i løsningen er også et digitalt display for posisjonering og en optisk veiledning i form av diodelys. Fra produsenten fremheves det også at maskinen er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: