Duplo med skjæremaskin for A3

Ferdiggjøringsprodusenten Duplo International har utviklet en A3 skjæremaskin fra den tyske produsenten Ideal. Ideal 4250 retter seg mot mindre trykkerier og hurtigtrykkerier, og skjærer i en bredde på 430 millimeter. Den har en elektronisk låsemekanisme og kniv som kan håndtere en skjærehøyde på 40 millimeter, noe som tilsvarer rundt 500 ark i 70 grams papir. Med i løsningen er også et digitalt display for posisjonering og en optisk veiledning i form av diodelys. Fra produsenten fremheves det også at maskinen er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: