Webproof med gratis flyt

Webproof har nå lansert sin arbeidsflyt for grafisk produksjon, Webflow. Ifølge Webproof er Webflow utviklet for reklamebyråer, trykkerier, forlag, aviser og andre grafiske aktører. Enten produksjonen består av annonser, brosjyrer, nettsider, magasiner, kataloger, årsrapporter eller emballasje, skal Webflow være egnet til å spare tid i de interne prosessene. Programmet benyttes av blant annet Lego, Danske Bank og Bauhaus, og kan integreres med verktøy som Enfocus Switch, FotoWare, Puzzle Flow, One Vision, Helios, Dalim og Screen Trueflow.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: