Fleksibel wire

n45821 - Snakeskin Wire-o_web

Wire-O Flex er en ny type wire med et tynt plastskinn rundt. Dette skinnet beskytter wiren under transport og lagring, samtidig betyr det at det kan pakkes mer tråd i hver pakke. Produsenten James Brenn hevder at produktiviteten forbedres med opptil 15 prosent. En boks med Wire-O Flex inneholder opptil tre ganger så mye wire på spolen som konvensjonelle wire. Det er heller ikke behov for spolebytte, siden tråden hentes direkte ut av boksen. Wire-O Flex kan brukes med semi- eller helautomatisk utstyr som fungerer inline eller offline. James Brenn-selskapet Spiral Binding, som produserer Wire-O Flex, ble i år tildelt den amerikanske prisen Feingold Award.

Norsk distributør for James Burn er Pitney Bowes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *