Müller Martini med utstyr for fotobokproduksjon

n45901 - muller martini diamantMüller Martinis nyeste løsning, Diamond MC, er en ferdiggjøringslinje utviklet spesielt for digitaltrykte fotobøker. Ifølge produsenten skal løsningen være spesielt egnet for bøker i små opplag, helt ned til én bok. Muller Martinis «diamant» er utstyrt med automatiske innstillinger som tilpasser utstyret etter boktykkelsen, uten at operatøren behøver å foreta manuelle justeringer. Kapasitet oppgis å være 2100 bøker i timen. Ifølge produsenten er dette optimal hastighet for bokproduksjon av denne typen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: