Müller Martini med utstyr for fotobokproduksjon

n45901 - muller martini diamantMüller Martinis nyeste løsning, Diamond MC, er en ferdiggjøringslinje utviklet spesielt for digitaltrykte fotobøker. Ifølge produsenten skal løsningen være spesielt egnet for bøker i små opplag, helt ned til én bok. Muller Martinis «diamant» er utstyrt med automatiske innstillinger som tilpasser utstyret etter boktykkelsen, uten at operatøren behøver å foreta manuelle justeringer. Kapasitet oppgis å være 2100 bøker i timen. Ifølge produsenten er dette optimal hastighet for bokproduksjon av denne typen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: