Digital ferdiggjøring fra Morgana

Nå kommer en ny versjon av Morgans ferdiggjøringsløsning Documaster Pro. Dermed snakker vi om fjerde generasjonen system som har støtte for mating, falsing og innbinding. Documaster Pro er i første rekke beregnet på digitaltrykte produksjoner. Falsekapasiteten oppgis å være 5000 ark per time, men denne hastigheten er kun gjeldende når falseverktøyet benyttes separat. Den kan håndtere arkformater opp til 630 x 330 millimeter og papirtykkelser opptil rundt 400 gram/kvm.

Når Documaster Pro benyttes som bokproduksjonslinje, med alle verktøyene i gang, kan den lage 1500 bøker i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: