Etikettmaskin for små opplag

Det britiske selskapet Industrial Inkjet, IIJ, har nylig lansert en UV-basert etikettmaskin som ifølge produsenten vil kunne bevise hvor kostnadseffektive etikettproduksjon virkelig kan være. TIJ 2048C/400, som modellen heter, er utviklet i samarbeid med den tsjekkiske papirprodusente Tecom Paper. Løsningen er utviklet for små opplag på ulike materialer, fra selvklebende film til papir.

Maskinen håndterer materialruller med maksimal diameter på 620 millimeter. Den gjennomsnittlige produksjonshastigheten er 20 meter i minuttet, men denne varierer i takt med hva som produseres. Den nye etikettmaskinen benytter Konica Minoltas skrivehode KM1024, med 400 millimeter utskriftsbredde.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *