Master Lite med LED-skinne for skilt

Master Lite lanserte tidligere i sommer LED-skinnen Dragon for innvendig belysning av lysskilt og andre lignende formål. LED-skinnen er basert på Osrams lysdiodeserie Dragon, med en spredningsvinkel på 170 grader, lysstyrke på 80 lumen og levetid på 60.000 timer. Ifølge produsenten er den spesielt velegnet for storformatformål. Man kan velge mellom to lengder; 700 mm 6 watt og 1600 mm 12 watt. Skinnene styres av en 75 watts LED-enhet som kan håndtere opptil seks 12-watts LED-skinner, og de kan kobles raskt sammen ved hjelp av såkalte innstikkssplinter. Master Lite har et tett samarbeid med Osram, og i tillegg til LED-skinnen tilbyr Dragon hele Osrams utvalg av LED-produkter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: