Riso Com Color kompletterer Versamark

Kodak og Riso melder at samarbeidet mellom de to selskapene bærer nye frukter. I første omgang betyr det at Riso tilbyr sin arkvolumløsning Com Color som et supplement til Kodaks Versamark VL-serie. Hensikten med dette er at Color Com-maskinen kan kjøres parallelt med en Versamark for å produsere fargeekte prøvetrykk eller ved opptrykk av jobber som tidligere har vært produsert med Versamark. Kodak og Riso vektlegger at det er den samme Kodak-programvaren som benyttes i arbeidsflyten, uansett hvilken av maskinene som benyttes. De hevder også å ha lagt ned mye tid i farge- og papirhåndtering i Riso-maskinen. Com Color skal være i stand til å produsere identiske resultater med Versamark, både når det gjelder kvalitet og fargegjengivelse. Dessuten kan man benytte samme papir i de to produksjonslinjene. Riso Com Color benytter piezoteknologi og har et produksjonsvolum på rundt en halv million ark i måneden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: