Riso Com Color kompletterer Versamark

Kodak og Riso melder at samarbeidet mellom de to selskapene bærer nye frukter. I første omgang betyr det at Riso tilbyr sin arkvolumløsning Com Color som et supplement til Kodaks Versamark VL-serie. Hensikten med dette er at Color Com-maskinen kan kjøres parallelt med en Versamark for å produsere fargeekte prøvetrykk eller ved opptrykk av jobber som tidligere har vært produsert med Versamark. Kodak og Riso vektlegger at det er den samme Kodak-programvaren som benyttes i arbeidsflyten, uansett hvilken av maskinene som benyttes. De hevder også å ha lagt ned mye tid i farge- og papirhåndtering i Riso-maskinen. Com Color skal være i stand til å produsere identiske resultater med Versamark, både når det gjelder kvalitet og fargegjengivelse. Dessuten kan man benytte samme papir i de to produksjonslinjene. Riso Com Color benytter piezoteknologi og har et produksjonsvolum på rundt en halv million ark i måneden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: