Finn riktig papir hos Gmund

Gmund melder at de har lansert en ny onlinetjeneste for å finne riktig papir til oppdraget. Den nye tjenesten har fått navnet Paper Finder, og er beregnet på formgivere, trykkerier og andre som er opptatt av eller handler papir til grafiske formål. I bunnen ligger en papirdatabase med mer enn 1000 produkter fra 26 kolleksjoner, inkludert Gmundas portefølje av papir og konvolutter. Brukerne kan enkelt søke etter bestemte farger, gramvekter og overflatebehandling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: