Kodak med ERP-samarbeid

ERP-leverandøren Epicors samarbeid med Kodak innebærer at Kodaks programvare Kodak EMS Business Software blir integrert med Epicors forretningssystem Epicor 9. Den nye løsningen vil bli markedsført under navnet Epicor for Printing and Packaging, og skal gi kundene en integrert løsning for grafisk produksjon, digital arbeidsflyt og forretningsinformasjon for trykkerier, forlag og aktører i emballasjeindustrien. Epicor og Kodak har allerede mange felles kunder, og med dette samarbeidet håper de å styrke posisjonen.

– Utbredelsen av Internett og overgangen til digitaltrykk innebærer helt nye behov og muligheter for den grafiske bransjen, uttaler Stefan Westelius, Vice President Sales EMEA hos Epicor. Gjennom å kombinere virksomheten vår med Kodaks bransjespesifikke kompetanse, kan vi hjelpe kunder som jobber med trykk og publisering med å nyttiggjøre seg nye muligheter og forbedre resultatene gjennom økt produktivitet og et større produktspekter.

Epicor for Print and Packaging bygger på forretningssystemet Epicor 9 og rammeverket Epicor ICE. Det gir muligheter for å koble sammen kunder, produksjonssystemer og tjenester for å gi bedriftene bedre oversikt, tilgang til sanntidsinformasjon og en automatisk arbeidsflyt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: