Kodak med ERP-samarbeid

PUBLISERT: 13 september 2010
OPPDATERT: 21 mars

ERP-leverandøren Epicors samarbeid med Kodak innebærer at Kodaks programvare Kodak EMS Business Software blir integrert med Epicors forretningssystem Epicor 9. Den nye løsningen vil bli markedsført under navnet Epicor for Printing and Packaging, og skal gi kundene en integrert løsning for grafisk produksjon, digital arbeidsflyt og forretningsinformasjon for trykkerier, forlag og aktører i emballasjeindustrien. Epicor og Kodak har allerede mange felles kunder, og med dette samarbeidet håper de å styrke posisjonen.

– Utbredelsen av Internett og overgangen til digitaltrykk innebærer helt nye behov og muligheter for den grafiske bransjen, uttaler Stefan Westelius, Vice President Sales EMEA hos Epicor. Gjennom å kombinere virksomheten vår med Kodaks bransjespesifikke kompetanse, kan vi hjelpe kunder som jobber med trykk og publisering med å nyttiggjøre seg nye muligheter og forbedre resultatene gjennom økt produktivitet og et større produktspekter.

Epicor for Print and Packaging bygger på forretningssystemet Epicor 9 og rammeverket Epicor ICE. Det gir muligheter for å koble sammen kunder, produksjonssystemer og tjenester for å gi bedriftene bedre oversikt, tilgang til sanntidsinformasjon og en automatisk arbeidsflyt.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280