Kodak med ERP-samarbeid

ERP-leverandøren Epicors samarbeid med Kodak innebærer at Kodaks programvare Kodak EMS Business Software blir integrert med Epicors forretningssystem Epicor 9. Den nye løsningen vil bli markedsført under navnet Epicor for Printing and Packaging, og skal gi kundene en integrert løsning for grafisk produksjon, digital arbeidsflyt og forretningsinformasjon for trykkerier, forlag og aktører i emballasjeindustrien. Epicor og Kodak har allerede mange felles kunder, og med dette samarbeidet håper de å styrke posisjonen.

– Utbredelsen av Internett og overgangen til digitaltrykk innebærer helt nye behov og muligheter for den grafiske bransjen, uttaler Stefan Westelius, Vice President Sales EMEA hos Epicor. Gjennom å kombinere virksomheten vår med Kodaks bransjespesifikke kompetanse, kan vi hjelpe kunder som jobber med trykk og publisering med å nyttiggjøre seg nye muligheter og forbedre resultatene gjennom økt produktivitet og et større produktspekter.

Epicor for Print and Packaging bygger på forretningssystemet Epicor 9 og rammeverket Epicor ICE. Det gir muligheter for å koble sammen kunder, produksjonssystemer og tjenester for å gi bedriftene bedre oversikt, tilgang til sanntidsinformasjon og en automatisk arbeidsflyt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: