Illustrator CS5 med støtte for HTML5

Adobe melder at Adobe Illustrator CS5 nå har støtte for HTML5. De mener økt støtte for nye internettstandarder forenkler fremstilling av dynamisk innhold for mobile enheter og nettet. Oppdateringen gir støtte for HTML5 og CSS3, og bygger i tillegg videre på SVG-funksjonene (skalérbar vektorgrafikk) for å gjøre det enklere å fremstille og optimalisere innhold for mobile enheter og Internett.

HTML5 Pack for Adobe Illustrator støtter åpne standarder og skal ifølge Adobe forbedre integrasjonen mellom Illustrator CS5 og Adobe Dreamweaver CS5, noe som åpner for nye muligheter for å nyttiggjøre seg de nyeste funksjonene i HTML5. SVG-grafikk som er laget med Illustrator kan eksempelvis vises direkte i kompatible nettlesere, og Illustrator kan i tillegg benyttes til å generere CSS-kode for å tilpasse HTML-innhold.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *